T: 041 588 069 - Valter

T: 040 279 240 - Jernej

Senčila so pomemben del stavbnega pohištva in služijo različnim namenom. Lahko so le okras na oknu, ki zastira zunanje poglede, lahko nam zatemnijo prostor ali odbijajo preveliko vročino ter celo služijo kot dodatna zaščita pred zunanjimi vremenskimi vplivi in vlomilci. Katera so najprimernejša za vaš dom ali druge prostore presodite sami ali se posvetujte z našimi strokovnjaki.

Zunanja senčila

Rolete

Rolete so ena najbolj priljubljenih senčil, saj z zunanje strani omogočajo zaščito tako pred neprijetnimi vremenskimi vplivi kot tudi nezaželjenimi pogledi. Z njimi lahko dosežemo popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nudijo tudi odlično toplotno in zvočno izolacijo. Varujejo nas pred vlomilci (protivlomna zaščita), obenem pa ščitijo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor - to še dodatno garantira komarnik, integriran v roletno omarico.

Rolete veljajo za zelo obstojna senčila, primerne so za vse novogradnje, lahko pa jih montiramo tudi na že obstoječe fasade nepremičnin (enostavna montaža in demontaža). Vzdrževanja praktično ni, čistiti pa jih je treba zelo redko.

V vse vrste rolet je možno vgraditi komarnike ali elektomotor kot opcijo električnega upravljanja (preko stikala, daljinskega upravljalca ali programske urice).

Krpanke

So odlična zaščita pred zunanjimi vremenskimi vplivi, zastiranjem nezaželenih pogledov ter zatemnitev prostora. Primerne so tudi za večje dimenzije oken in celo nepravilne oblike oken. Prednost žaluzij je v regulaciji lamel. Z reguliranjem kota lamel vam zunanje žaluzije omogočajo kontrolo nad količino svetlobe in zasebnosti v prostoru. Omogočajo pretok svetlobe tudi v spuščenem stanju, kar je njihova prednost v primerjavi z drugimi zunanjimi senčili.

Notranja senčila

Plise

Zaradi sestave, odlične funkcionalnosti in dekorativnega izgleda so pliseji primerni tako za dom, kot poslovne prostore. Izbirate lahko med več vrstami platen za različne uporabe - za dekoracijo, zasenčitev ali zatemnitev.

Žaluzije

Notranje žaluzije so izjemno priljubljeno senčilo, saj jih odlikuje dostopna cena, hkrati pa tudi velika praktičnost. Veljajo za univerzalno rešitev za vsak prostor. V naši ponudbi najdete velik nabor visokokakovostnih žaluzij, s skrbno izbiro pa boste zagotovo našli tiste idealne, ki bodo vašemu domovanju dajale osebno noto in hkrati pridih popolnosti, vam pa omogočale enostavno reguliranje svetlobe v prostoru.

Lamelne zavese

Lamelne zavese so enostavno in praktično senčilo, tako za stanovanjske kot tudi poslovne prostore. Obstojni in antistatični materiali omogočajo dolgotrajno uporabo in minimalno vzdrževanje. Vertikalne lamele vam z obračanjem omogočijo večstopenjsko regulacijo svetlobe.

Potrebujete več informacij o naših storitvah? Pošljite nam povpraševanje

Delovni čas

Ponedeljek-petek: 6.00 - 15.00
Sobota: 7.00 - 12.00
Nedelja in prazniki: zaprto

Kontakt z nami

VALMONT, Valter Voga s.p.
Radoblje 14e, 3270 Laško
041 588 069 - Valter
040 279 240 - Jernej
valter@valmont.si
jernej@valmont.si