T: 041 588 069 - Valter

T: 040 279 240 - Jernej

Z zimskimi vrtovi lahko kar doma pričarate bivanje v prestižnem zimskem letovišču, poleti pa se skrijete  pred močnim soncem in soparo. Zimski vrt ima tako lastnosti zunanjega kot notranjega prostora. Ščiti nas pred dežjem, vetrom, snegom, mrazom in soncem, zaradi česar je v njem prijetno vse leto. V notranje prostore vnaša obilo dnevne svetlobe, z njegovo postavitvijo pa dobimo dodatni bivanjski prostor. Hkrati pa s pravilno umestitvijo lahko tudi zmanjšamo stroške ogrevanja.

Pri tem vam omogočamo tudi izbiro iz široke palete barv in možnost vgraditve različnih namenskih dodatkov, kot so senčila, ogrevanje, zračenje... Za izdelavo zimskih vrtov uporabljamo PVC profile, ki so obstojni in zagotavljajo dobro nosilnost, vodotesnost in prilagodljivost ter odlično zvočno in toplotno izolacijo. Izdelava po naročilu omogoča uskladitev zimskega vrta tako z objektom samim kot tudi z vašimi željami in funkcionalnimi potrebami.

Prednosti zimskih vrtov

Namesto tradicionalnih oken, si privoščite popoln razgled, ki je obenem zelo funkcionalen, saj se odpre celotna steklen stena, ne glede na število kril, hkrati pa bodo polepšala zunanji izgled vašega doma in sodobno zaokrožila notranjo urejenost.

Potrebujete več informacij o naših storitvah? Pošljite nam povpraševanje

Delovni čas

Ponedeljek-petek: 6.00 - 15.00
Sobota: 7.00 - 12.00
Nedelja in prazniki: zaprto

Kontakt z nami

VALMONT, Valter Voga s.p.
Radoblje 14e, 3270 Laško
041 588 069 - Valter
040 279 240 - Jernej
valter@valmont.si
jernej@valmont.si