T: 041 588 069 - Valter

T: 040 279 240 - Jernej

V podjetju Valmont ponujamo kvalitetna in moderna PVC okna po ugodnih cenah. Vsa okna izdelujemo sami in poskrbimo za to, da so izjemno odporna na vremenske vplive ter imajo posledično dolgo življenjsko dobo – služila vam bodo kar 50 let in več. Visoko kakovostna PVC okna Valmont izdelamo po vaši meri, zahtevah in željah. Pri tem lahko izbirate med bolj sodobnimi ali klasičnimi stili, kot tudi med različnimi barvami.

Na voljo je standardna paleta različnih naravnih barv in lesnih vzorcev kot tudi paleta nestandardnih barv, kot so na primer modra, zelena, rdeča, antracitno siva itd. S PVC okni lahko opremite tako hišo kot stanovanje ali poslovni objekt – omejitev ni. Okna so lahko različnih dimenzij in velikosti, odvisno od samega objekta in vaših želja. Če bi radi prenovili dom ali pisarno oziroma se odločate za nova okna in potrebujete strokoven nasvet, vam bomo z veseljem svetovali. V našem podjetju se lahko pohvalimo s številnimi referencami in zadovoljnimi strankami, ki so se odločile za montažo naših oken. Ponujamo vam brezplačne meritve in svetovanje pri izbiri ter natančno in strokovno montažo na vaš objekt.

Kvalitetna PVC okna, ki bodo izboljšala vašo izolacijo

Nakup PVC oken Valmont bo imel pozitiven učinek na znižanje vaših stroškov ogrevanja, saj bodo naša okna izboljšala izolacijo vašega doma oziroma objekta, ki ga opremljate. Izdelana so namreč iz PVC materiala visoke kakovosti, ki nudi visoko stopnjo toplotne izolacije, kar pomeni manjše toplotne izgube v zimskem času in posledično nižje stroške ogrevanja. Na drugi strani pa vam bodo omogočala, da v poletnem času ne bo potrebno dodatno hlajenje prostorov. Ob pravilno izbranih steklih lahko ta okna izboljšajo izolacijo tudi slabše energetsko učinkovitim objektom. Moderna okna, ki jih izdelujemo v našem podjetju, delujejo tudi kot zvočni izolator, zato vas bodo zaščitila pred hrupom, ki prihaja iz zunanje okolice. To je še zlasti pomembno, če živite v mestu ali ob prometni cesti. Še ena odlična lastnost naših oken je, da so izjemno odporna na vremenske vplive (npr. dež, visoke temperature). Okvirji naših PVC oken so enostavni za vzdrževanje, ki od vas ne zahteva veliko časa ali denarja. Dovolj je, da jih brišete s krpo in čistilom.

PVC kvalitetna moderna okna

PVC okna so ekološka rešitev za okolje

Morda se sprašujete, kakšno obremenitev predstavljajo taka okna za okolje in če jih lahko recikliramo. Odgovor je: naša okna so reciklabilna v 100-odstotkih! Za samo njihovo proizvodnjo je potrebne občutno manj energije, kot se je porabi denimo za proizvodnjo lesenih oken. Prav tako je nižja količina škodljivih izpustov v okolico, ki nastajajo pri tem. Kvalitetna PVC okna, kakršna dobite pri nas, so torej del okoljske rešitve – in nikakor ne del problema.

PVC okna – ugodno do vrhunske kvalitete

Ponujamo tri programe okenskih profilov, ki jih odlikujejo različne prednosti in lastnosti. Izdelki Streamline 76 so izjemno priljubljeni, saj so funkcionalni in modernega dizajna. Na voljo so v različnih barvah. Označuje jih klasično eleganten stil, ki je zaradi svojih mehko zaokroženih linij primeren za objekte vseh vrst. Ti okenski profili so izjemno zanesljivi in stabilni ter imajo dolgo življenjsko dobo. Ta okenski model vključuje tesnila, ki nudijo optimalno stopnjo zaščite pred hrupom in mrazom. Zaradi sistema petih komor imajo odlično razmerje med izolacijo toplote in statiko. Tovrstna okna najpogosteje uporabljamo na vrtljivih in nagibnih oknih, pa tudi na nekaterih vrstah vrat. Če iščete kvalitetna PVC okna po ugodni ceni, je ta model odlična izbira.

Kvalitetna okna nove generacije

Okenski okvirji BluEvolution 92 predstavljajo novo generacijo profilov in nudijo najboljšo stopnjo toplotne izolacije. Zaradi manjše vidne površine okvirja se poveča površina stekla, kar ima izjemno estetski učinek. Ta tip okenskih okvirjev sledi aktualnim arhitekturnim trendom, saj vključuje čiste in jasne linije. Okenski okvirji BluEvolution 92 predstavljajo napredek, evolucijo in razvoj tradicionalnega okenskega okvirja, saj močno presegajo predpisana merila energijske varčnosti in nudijo optimalno toplotno prevodnost, zato stanovalcem ne bo premrzlo ali prevroče, prav tako ne bo prihajalo do uhajanja toplote iz prostora. Gre za termično ojačan model, ki ob ustrezni zasteklitvi dosega standard za gradnjo ničenergijskih stavb. To potrjuje prejem certifikata s strani nemškega inštituta za pasivno gradnjo Passivhaus Institut, Darmstadt. Če se želite greti ali hladiti z veliko manj energije in na ta račun prihraniti denar, je ta model okenskega okvirja odlična investicija. Hvaležna vam bo tudi narava, saj boste na ta način prispevali k zmanjšanju izpustov ogljikovega dioksida.

PVC okna nove generacije

Tehnično dovršena moderna okna

Okvirji HST Salamander so bili ustvarjeni za montažo na površine večjih dimenzij, katerih dolžina lahko presega pet metrov. Ta sistem profilov je primeren za objekte, v katerih sta pomembna velika prostornost in svetlobna prehodnost skozi okna. Ob obratu kljuke se celoten prag, izdelan iz aluminija, spusti v dno in tako ustvari optično neviden prehod med notranjim in zunanjim prostorom. Poleg tehnične dovršenosti ponuja HST Salamander visoko toplotno in zvočno izolacijo ter ima dolgo življenjsko dobo.

Če vas zanima kateri od naših modelov PVC oken, ali bi nam radi v zvezi s tem zastavili kakšno vprašanje, nas kontaktirajte prek našega kontaktnega obrazca. Lahko nas tudi pokličete na telefonsko številko 041 588 069 ali 040 279 240.

Delovni čas

Ponedeljek-petek: 6.00 - 15.00
Sobota: 7.00 - 12.00
Nedelja in prazniki: zaprto

Kontakt z nami

Valsimont, proizvodnja in storitve d.o.o
Kidričeva ulica 13, 3270 Laško
041 588 069 - Valter
040 279 240 - Jernej
valter@valmont.si
jernej@valmont.si