T: 041 588 069 - Valter

T: 040 279 240 - Jernej

Komarniki

Komarniki predstavljajo zaščito pred komarji ter drugimi nadležnimi in manj nadležnimi žuželkami, ki rade nepovabljene zaidejo v naš dom. 

Z njimi jim brez uporabe kemičnih sredstev preprečimo vstop v naše prostore. Komarnike se preprosto pritrdi na okna in vrata. Med seboj se razlikujejo po načinu pritrditve in odpiranja. Uporabni so tako v stanovanjih kot tudi v javnih in delovnih prostorih. Priporočljivi so predvsem za zaščito prostorov, kjer se pripravlja / prodaja hrana in pijača ali kjer želimo, da se prostori zračijo. Nameščajo se na zunanjo stran oken in vrat, ki se tako nemoteno odpirajo. Čistimo jih lahko z mokro krpo. Za prehode na terase in balkone pa lahko uporabimo tudi drsne komarnike.

Prednosti komarnikov:

  • enostavna vgradnja
  • enostavno dvigovanje in spuščanje preko ''KLIK'' sistema
  • dolga življenska doba
  • za vgradnjo potrebuje zelo malo prostora
  • različne barve profilov (možno barvanje tudi po RAL lestvici)

Komarniki za okna in vrata

Fiksni (potopni) komarnik:

Fiksni komarniki spadajo med cenovno najbolj ugodno rešitev za visoko stopnjo zaščite prostorov pred insekti. Primeren za vgradnjo na okna, skozi katera ne potrebujete dostopa do zunanjih okenskih polic, rož in drugih stvari. Fiksne komarnike odlikuje dolga življenjska doba in enostavna montaža in demontaža.

Sestavljen je iz alu profila (dim. 25x11 mm) in skoraj nevidne plastificirane mreže iz steklenih vlaken, ki je odporna na zunanje vremenske vpliveminimalno zmanjša pretok zraka in je vpeta v profil z gumirano cevjo. Profili so barvani v rjavi, beli ali natur aluminij barvi, lahko pa se barva za doplačilo tudi po željenem RAL barvnem odtenku. Fiksni komarniki so enostavni za montažo.

Alu profili komarnikov

Plise komarnik

Pred ostalim komarniki se razlikuje predvsem v enostavni uporabi, vzdržjivosti, enostavnem čiščenju in vzdrževanju. Največkrat ga uporabljamo za zapiranje večjih odprtin npr. drsnih vrat in podobno. Plise komarnik je sestavljen iz prašno barvanih aluminijastih profilov standardno v beli, rjavi ali srebrni barvi, vzdržjivega mehanizma in plisirane mreže.  

Plise komarniki za zaščito pred mrčesom

Potrebujete več informacij o naših storitvah? Pošljite nam povpraševanje

Delovni čas

Ponedeljek-petek: 6.00 - 15.00
Sobota: 7.00 - 12.00
Nedelja in prazniki: zaprto

Kontakt z nami

Valsimont, proizvodnja in storitve d.o.o
Kidričeva ulica 13, 3270 Laško
041 588 069 - Valter
040 279 240 - Jernej
valter@valmont.si
jernej@valmont.si