T: 041 588 069 - Valter

T: 040 279 240 - Jernej

PVC vrata

Vrata kupimo v največji meri le enkrat v življenju, potencialni kupci pa so čedalje bolj zahtevni in zelo dobro informirani. Pomemben jim je tako vidik kakovosti, estetski vidik, funkcionalni vidik in cenovni vidik, ne glede na to ali gre za poslovno stavbo ali za družinsko hišo. 

PVC vhodna vrata predstavljajo osebni stik z objektom: zagotavljajo prvi stik z osebami, ki v tej zgradbi živijo ali delajo. Odgovarjajo na vprašanja o modernem izgledu ter obenem nudijo vso varnost in zaščito. Raznolikost oblik ter njihova številne kombinacije omogočajo zadovoljitev vsakega posameznega kupca. Varnost, tisti prijeten občutek, ko zapremo vhodna vrata, to je občutek, da je zgradba postala naš dom. Z vhodnimi vrati iz ponudbe Valmont, bo vaš dom postal samo še bolj vaš.

V podjetju Valmont smo v koraku s časom za to vam poleg ugodnih vhodnih vrat iz linije STANDARD nudimo tudi linije MODERN in PREMIUM, kjer se za vsak okus vrata najdejo. Linija STANDARD ponuja kakovostna vhodna PVC vrata, kjer vam po ugodni ceni nudimo dobre tehnične lastnosti, varnost in dolgo življenjsko dobo. Vsa vrata po meri vam izdelamo v vseh možnih barvnih kombinacijah, dimenzijah, zasteklitvi in podobno.

Skice vrat iz linije STANDARD si lahko pogledate na tej povezavi ...


Linija MODERN

Linija MODERN ponuja PVC vrata srednjega cenovnega razreda. Vsa vrata iz te linije so standardno opremljena z varnostno tritočkovno ključavnico in inox obojestransko kljuko. Kot doplačilo so možna INOX potezala različnih oblik ter dolžin in čitalci prstnih odtisov.

Modern 1 - Prenesite katalog 1

Katalog z PVC paneli:

Modern 2 - Prenesite katalog 2


Linija PREMIUM 

Linija PREMIUM ponuja vhodna vrata najvišjega kakovostnega razreda. Poleg vse standardne opreme, ki je enaka kot v liniji MODERN se ponaša z ALU polnilom, ki v celotnem zunanjem obsegu prekrije vratno krilo in še dodatno pripomore k elegantnosti vaših vrat. V kolikor si želite še korak dlje pa lahko k polnilu dodate le delno ali celotno lesno strukturo.

*Vsa vrata iz linije PREMIUM je možno naročiti tudi v izvedbi z ALU vrati proizvajalca ALUk.

Premium - Prenesite katalog 3

Potrebujete več informacij o naših storitvah? Pošljite nam povpraševanje

Delovni čas

Ponedeljek-petek: 6.00 - 15.00
Sobota: 7.00 - 12.00
Nedelja in prazniki: zaprto

Kontakt z nami

Valsimont, proizvodnja in storitve d.o.o
Kidričeva ulica 13, 3270 Laško
041 588 069 - Valter
040 279 240 - Jernej
valter@valmont.si
jernej@valmont.si