T: 041 588 069 - Valter

T: 040 279 240 - Jernej

Rolete

Senčila so pomemben del stavbnega pohištva in služijo različnim namenom. Lahko so le okras na oknu, ki zastira zunanje poglede, lahko nam zatemnijo prostor ali odbijajo preveliko vročino ter celo služijo kot dodatna zaščita pred zunanjimi vremenskimi vplivi in vlomilci. Katera so najprimernejša za vaš dom ali druge prostore presodite sami ali se posvetujte z našimi strokovnjaki.

Rolete

Rolete so ena najbolj priljubljenih senčil, saj z zunanje strani omogočajo zaščito tako pred neprijetnimi vremenskimi vplivi kot tudi nezaželjenimi pogledi. Z njimi lahko dosežemo popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nudijo tudi odlično toplotno in zvočno izolacijo. Varujejo nas pred vlomilci (protivlomna zaščita), obenem pa ščitijo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor - to še dodatno garantira komarnik, integriran v roletno omarico.

Rolete veljajo za zelo obstojna senčila, primerne so za vse novogradnje, lahko pa jih montiramo tudi na že obstoječe fasade nepremičnin (enostavna montaža in demontaža). Vzdrževanja praktično ni, čistiti pa jih je treba zelo redko.

V vse vrste rolet je možno vgraditi komarnike ali elektomotor kot opcijo električnega upravljanja (preko stikala, daljinskega upravljalca ali programske urice).

IDEAL45 - Zunanja predokenska roleta z vidno omarico

"Predokenske rolete so najbolj razširjen produkt med vsemi roletami, saj omogočajo neodvisno vgradnjo na vse vrste objektov. Primerne so tako za novo gradnjo kot tudi pri obnovi starejših objektov. Vgradnjo teh rolet ni potrebno načrtovati v naprej, saj se le-te vgradijo po končani fasadi. Ker so rolete vidne, skupaj s fasado in stavbnim pohištvom v različnih barvnih kombinacijah še dodatno olepšajo zunanji videz hiše.

Zunanja podokenska roleta
 


IDEAL90 - Zunanja predokenska roleta z Podometno omarico

Predokenska podometna roleta 90° je roleta, za katero je značilen ravni spodnji servisni pokrov, ki je iz ekstrudiranega aluminija in je s strani neviden.

Na objekt jo vgradimo takrat, ko z roleto ne želimo dodatno vplivati na zunanji videz fasade oz.objekta.  

Zunanja predokenska roleta
 


INLINE225 - Nadokenska roleta

"Odlikuje jo predvsem atraktiven dizajn, možnost vgradnje zaščite pred insekti, možnost vidne ali nevidne (podometne) vgradnje, odlična izolativnost, močnejša konstrukcija ter enostavna in ekonomična vgradnja z dodatnim tesnenjem med oknom in omarico. Primerna za vgradnjo na vse vrste oken z okvirjem globine do 94mm." 

Nadokenska roleta

 

Barvna paleta rolet

Barva paleta za rolete

Roleta Falcon 

Predstavljamo vam popolnoma novo Roleto FALCON, ki obljublja novo dimenzijo senčenja.

Nova roleta Falcon

Multifunkcionalna roleta FALCON nudi, poleg osnovne funkcije senčil, kot sta termična zaščita pred pregrevanjem prostorov ter zagotavljanje zasebnosti tudi ostale zaželjene lastnosti, kot so: kompaktna izvedba, protivlomna zaščita*, premium izgled, dolga življenjska doba, več svetlobe in zraka v prostoru tudi ob spuščenem senčilu ter enostavno vzdrževanje.

Zakaj izbrati roleto Falcon?

 • NOVO inovativno senčilo
 • Združuje dobre lastnosti rolet in žaluzij
 • 700% VEČ SVETLOBE
 • 700% BOLJ ZRAČNA
 • Bistveno močnejša
 • Kompaktna izvedba
 • Dolga življenjska doba
 • Enostavno vzdrževanje
 • Multifunkcionalnost
 • Termična zaščita pred pregrevanjem
 • PROTIVLOMNA TUDI V REŽIMU ZRAČENJA* (Ob izbira ustreznega motorja + sprejemnika)

ALU lamele FALCON so polnjene z izolacijo - poliuretansko peno, serijsko pripete s protivlomnimi vzmetmi. Vse lamele strojno eritirane, kar zagotavlja tišje in zaneslivejše delovanje.

ALU pločevina na lamelah je bistveno debelejša in močnejša od običajnih roletnih lamel.

ALU roleta Falcon

 

Delovni čas

Ponedeljek-petek: 6.00 - 15.00
Sobota: 7.00 - 12.00
Nedelja in prazniki: zaprto

Kontakt z nami

Valsimont, proizvodnja in storitve d.o.o
Kidričeva ulica 13, 3270 Laško
041 588 069 - Valter
040 279 240 - Jernej
valter@valmont.si
jernej@valmont.si